Serviceabonnement
Met een serviceabonnement voorkomt u onnodige storingen en bent u verzekerd van vakkundige hulp als uw CV ketel het begeeft. Het toestel wordt jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden. Indien anders overeengekomen worden tussentijdse storingen verholpen zonder daar arbeids- en voorrijkosten voor in rekening te brengen. Eventuele vervangingsonderdelen worden wel in rekening gebracht.

Voordelen serviceabonnement
Wat zijn de voordelen van een serviceabonnement?
· Jaarlijks wordt er telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de jaarlijkse inspectie- en onderhoudsbeurt
· Het serviceabonnement wordt aangeboden op toestellen waarvan Glissenaar Verwarming alle kennis en serviceonderdelen in huis heeft
· Na een storingsmelding waar spoed bij is wordt u zo snel mogelijk geholpen
· Pas na uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden wordt gefactureerd
· Op het serviceabonnement zijn de algemene voorwaarden voor onderhouds- en serviceabonnementen voor woninginstallaties van Uneto-VNI van toepassing.

Niet inbegrepen
Dit serviceabonnement is uitsluitend van toepassing op alle onderdelen binnen de mantel van het toestel. Alle andere onderdelen van de CV installatie, zoals radiatoren, vloerverwarming, leidingwerk, expansievat, etc. zijn niet inbegrepen.