Serviceabonnement
Met een serviceabonnement voorkomt u onnodige storingen en bent u verzekerd van vakkundige hulp als uw CV ketel het begeeft.
Het betreffende toestel krijgt jaarlijks een inspectie- en onderhoudsbeurt.  Wij nemen zelf telefonisch contact op om een afspraak te maken voor de jaarlijkse servicebeurt. Eventuele tussentijdse storingen zijn inbegrepen, er wordt geen arbeidsloon en voorrijkosten berekend bij tussentijdse storingen.
Eventuele vervangingsonderdelen worden wel in rekening gebracht. Het abonnementstarief wordt na afloop van de servicewerkzaamheden in rekening gebracht.

Serviceabonnement
Als serviceabonnementhouder kunt u ook buiten kantoortijden een beroep doen op service. Na een storingsmelding met een spoedeisend karakter wordt u zo snel als mogelijk geholpen, doch in ieder geval binnen 24 uur.
Op het serviceabonnement zijn onze algemene voorwaarden voor serviceabonnementen van toepassing.

Niet inbegrepen
Ons serviceabonnement is uitsluitend van toepassing op alle onderdelen binnen de mantel van het toestel. Alle andere onderdelen van de CV installatie, zoals radiatoren, vloerverwarming, leidingwerk, expansievat, etc. zijn niet inbegrepen.